Dstk

Text Back Links Exchanges

Bülent Ersoy Yeni 2012 Son Şarkilarini Dinle

19 Mayıs 2012 Cumartesi

    Bülent Ersoy  kimdir  hakkında  bilgilerimiz..Klasik Türk müziği dalında eğitim görmüştür. Üstün müzik bilgisi ile diğer müzik türlerinde eserleri bile direkt notadan seslendirebilmektedir. Tangodan türküye, aryadan operaya, mehter marşından rock müziğine kadar) az sayıda da olsa popüler eserler de seslendirdi ve onlarca albümü yayınlandı.
1997 yılında Uluslararası Montu Merid Müzik Doktoru unvanıyla ödüllendirildi. Ulusal ve uluslararası birçok konser vermiş olup, otuzyedi yıla yaklaşan sanat yaşamında pek çok ilke imza atan Bülent Ersoy, dünyaca ünlü yıldızların sahne aldığı salonlarda konser verdi.
1980 yılında London Palladium’da ve 1983 yılında Madison Square Garden’da sahne alan ilk Türk sanatçısı oldu. 30 Mart 1997’te ise Ümmü Gülsüm’den sonra, etnik müzik sazlarıyla Paris Olympia müzikholünde sahne alan ilk sanatçı oldu. Dario Moreno’dan sonra Olympia’da konser veren ilk Türk sanatçısı olan Bülent Ersoy, elli kişiden oluşan orkestrasıyla dört saat süren bir program sundu....

2012 Bülent Ersoy  Şarkılarını Dinlemek için lütfen 5  10  dakika  beklemenizi rica ederiz.....

Güçlü Soydemir 2012 Son Şarkilarini Dinle

       Güçlü Soydemir  Kimdir Hakkında blgiler 1977 İstanbul doğumlu. Aslen Erzincanlı olan Güçlü iki çocuklu bir ailenin en küçüğü… İlkokulu Gazi Osman Paşa Dobruca okulunda okudu.Orta öğrenimini ise Kadriyörük okulunda tamamladı.Orta öğreniminden sonra babasının sahibi olduğu müzik markette bir süre çalıştı. Müziğe olan ilgisi ailesinden gelen Güçlü 89′lu yıllarda Unkapanı’nda Uğur Bayar’ın yanında 5 sene kadar çalıştı.Bu 5 senelik zaman içinde müzik piyasasında birçok insan tanıdı. Müzisyeninden bestecisine söz yazarından prodüktörüne ve Anadolu’daki firmalara kadar birçok insanı tanıyarak müziğe olan ilgisi de bu şekilde arttı. Bu ilgisi onu Prestij Müziğe kadar getirerek profesyonelce müzikle tanışmasının ilk adımı oldu. Burhan Aydemir’in kendisini dinleyip beğenmesinin ardından Uğur Bayar ile kaset çalışmalarına başlamıştı.Artık müzik dünyası onu sesi ile de tanıyacaktı. Güçlü 8-9 aylık bir süre içerisinde büyük bir özenle hazırladığı ilk albümünde sesini duyguları ile bütünleştirerek her kesimden insana ulaşmayı amaçlıyor.

Sevgili Güçlü Soydemir  Sevenleri  şarkıların açılması  için   lütfen  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz  eger şarkılar  açılmıyorsa  f5 yaparak  yenileyiniz..

2012 Neşet Abalioglu Kendisilazim Dinle

Avunayim diye  bana resmini salmıs  Neşet Abalıoglu  kendisi  Lazım 

Bahar Gelip Güller Açmış Benim Neyime
Eller Gülüp Oynarımış Benim Neyime
O Yar Bana Selam Salmış Artık Neyime
Bana Selamları Değil Kendisi Lazım

Bana Selamları Değil Kendisi Lazım
O Yar Bana Selam Salmış Artık Neyime
Bana Selamları Değil Kendisi Lazım
Bana Selamları Değil Kendisi Lazım

Sitem Dolu Gönderdiğim Mektubum Almış
Bana Bunca Yaptığını Yeni Anlamış
Avunayım Diye Bana Resmini Salmış
Bana Resimleri Değil Kendisi Lazım

Bana Resimleri Değil Kendisi Lazım
Avunayım Diye Bana Resmini Salmış
Bana Resimleri Değil Kendisi Lazım
Bana Resimleri Değil Kendisi Lazım

Duysun O Vefasız Duysun Ben Gidiyorum
Bütün Dünya Onun Olsun Ben Ölüyorum
Mezarıma Gelip Ağlar Ben Biliyorum
Bana Gözyaşları Değil Kendisi Lazım

Bana Gözyaşları Değil Kendisi Lazım
Mezarıma Gelip Ağlar Ben Biliyorum
Bana Gözyaşları Değil Kendisi Lazım
Bana Gözyaşları Değil Kendisi Lazım..

Orhan Ölmez Popüler Şarkilarini Dinle Adımı Söylemeni Özledim

1 Mayıs 1978 Manavgat/Antalya
Orhan Ölmez D. 1 Mayıs 1978 , Manavgat/Antalya Türk Halk Müziği ve Arabesk-Pop Müzik şarkıcısı , besteci ve söz yazarıdır.
Biyografi
1986-87 yıllarında bağlamayla tanışıp müzik hayatına başlamıştır.Sanatçı Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarını okumuştur.İzmir Radyosu Türk Halk Müziği'nde 1 yıl bağlama sanatçısı olarak bulunmuştur.İlk albümü olan "Su Misali" isimli albümüyle 9 Aralık 2003 tarihinde büyük bir çıkışla müzik hayatında iyi bir gelişme yapmıştır.

Orhan Ölmez  Adı Söylemeyi Özledim

Bilemezsin neler gördüm ne düğümler çözdüm
Çok yol aldım senden sonra, neler aştı gönlüm
x 2

[Nakarat] x 2
Her şeye çözüm bulsanda, kalbim hala senin sanki
Aşkın bende çıkmaz sokak, çözülmeyen düğüm gibi

Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim
Yüzünü görmesem bile adımi söylemeni özledim
x 2

Bilemezsin neler gördüm ne dağları deldim
Çok zor oldu senden sonra, neler aştı kalbim
x 2

[Nakarat] x 2

Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim
Yüzünü görmesem bile adımı söylemeni özledim
x 4

Ayrilik Olmasaydi Hakan Altun Popüller Şarkilarini dinle

    Hakan Altun yeni albümü “Senden Sonrası” ile 2 Nisan’da müzik marketlerde yerini alıyor. Albümde yine yıllarca müzikseverlerin dilinden düşmeyecek, yaşanmış ve yaşanacak aşklara perde aralayacak yepyeni şarkılar yer alıyor. Hakan Altun ve Yıldız Tilbe’nin muhteşem yorumlarıyla yılın düeti olacak “Ruh İkizi” aynı zamanda albümün çıkış şarkısı.Sevseydin”, “Susma”, “Duy Beni”, “Aşkım Yalan Ellerde”, “Ben Zaten Ölmüştüm” gibi yepyeni şarkıların yanı sıra; geçmiş yıllarda Müslüm Gürses’ten dinlediğimiz, “Hepsi Sana Benziyor”, Ufuk Yıldırım’ın söylediği, “Yaz Bana” gibi tanınmış şarkılar, Hakan Altun yorumuyla “Senden Sonrası” albümünde yerini aldı.

Zaten herşeye katlanır yürek sadece ayrılıga katlanamaz sevgi degilmi sevgi sevgi dedimiz kadar basit kolay degil iste bir anda tek bir söz yeter hepsini alıp götürmeye....

Hakan Altun Nefesimsin dinle

     Sevgili  müzik Dinleyen seven Dostlarım Allah  Kimseye  Aşk  Acısı  Vermesin ama  kısacası  acı  çekdirmeyen  aşk  akş  degildir   buda bir  gerçek   acısıyla  tatlısıyla  bir  sevgi  ne dersen ne yaparsan yap  sevgi aşk  acısız  kalp  arısız  olmaz  sevenlerede  burdan sevdiklerine  sıkı sıkı sarılmalarını öneririm  kimisi  bulur  kıymetini anlayamaz  kimide  aşk  bitdikden sonra  keşke  eskisi  gibi olsa  der  ama  çok geçdir  neyse  lafı  dolastırmadan  burdan sunu söyleyim sevgi  kutasaldır  tarifi  olmayan birseydir  ve  sadece  yaşanmalıdır....


Hakan Altun Nefesimsin şarkı Sözleri

Her acıya göğüs gerdim
Aşk acısı ne illetmiş
Sevdiğime gönül verdim
Nefes alırken ölmek imiş

Vaylar bana vahlar bana
Yari görmek haram bana
Yollar bana dağlar bana
İlaç olur bu yaraya

Ben senin ne yarin nede canın
Ben senin ne sevdiğin ne baharın
Ben senin belki umrunda değilim
Ama sen benim sen benim,nefesimsin

Gönül bahçem sevgi dolu
Aşk olmazsa yolun sonu
Aşk bahçemde açan güller
Yokluğunda bir bir soldu

Vaylar bana vahlar bana
Yari sevmek haram bana
Yollar bana dağlar bana
İlaç olur bu yaraya

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...