Dstk

Text Back Links Exchanges

2012 Sibel Can Popüler Şarkilarini Dinle

15 Mayıs 2012 Salı

    Sibel can ve  dogumu  faliyetleri  albümleri  hakkından kısaca  özetledimiz  gibi bilgilerimiz    Sibel Can 1 Ağustos
1 Ağustos Gregorian Takvimine göre yılın 213. günüdür. Sonraki sene için 152 (Artık yıllarda 15  3) gün var
...Tümünü okumak için linke tıklayınız.1970'de İstanbul'da doğmuş olan 
1970 yılında meydana gelen olaylar, doğumlar ve ölümler.
...Tümünü okumak için linke tıklayınız.Arabesk-Pop Müzik şarkıcısıdır. İlk albümünün yapımcısı
1980 de arabeskin tutulması ile birlikte Türkiyede pop müzik arabeskin etkisinde kaldı.1990 lı yıllarda oluşan bu arabesk-pop müzik dinleyici kesmini arttırarak ve diğer arabeskçilerinde katkıları ile günümüze ulaştı.Fantezi müzik ile karıştırılsa ise de fantezi müzik daha çok sanat müziği etkisinde olan bir müzik iken bu müzik arabesk müziğin batı enstrumanları ile modernize halinden başka bir şey değildir.
Orhan Gencebay'dır.
Fahrettin Aslan tarafından keşfedilip Maksim Gazinosu'unun oryantal dansçısı oldu.1988 yılında aynı mekanda şarkı söyleyerek sahne almaya başladı.Deli Yüreğim", "Dedikodu" gibi dikkat çeken parçaları 1995 yılında çıkardığı "Şarkılarda Senden Yana" adlı albümünde önplana çıkan şarkıları oldu.
1997 yılında "Padişah" şarkısını içeren albümü yayınlandı.Bu albüm ile popülerliğini daha çok pekiştirdi.Ödüller aldı, televizyon programları, televizyon dizileri yaptı.
Bu albüm ile elde ettiği başarıyı "Daha Yolun Başındayım", "Sibel Can Şarkıları" gibi albümleri ile devam ettiremedi."Daha Yolun Başındayım", "Sibel Can Şarkıları" albümleri ortalama tepkiler aldı. ve  başarıların en büyüğünü  kazanan sibel can  sanat  camiasın  gözde  sanatçılarından birisi oldu..  ve  burdan  www.populersarkilaridinle.blogspot.com olarak  sibel  can ' a  hayatındaki  başarıların devamının daim olmasını diliyoruz....

Sibel Can  Şarkılarını Dinlemek  için  lütfen  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz.  Sevgiler....

0 yorum:

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...