Dstk

Text Back Links Exchanges

İbrahim Tatlises 2012 popüler Damar Şarkilari Dinle

28 Mayıs 2012 Pazartesi

    İbrahim Tatlıses, eski kırkbeşliklerde kalan ünlü parçalarını, biraz da temizleyerek 1995 yılında "Klasikleri" adını taşıyan albümde bir araya getirdi. 1996 tarihli "Ben De İsterem" adını taşıyan albüm geleneği bozmayarak yine satış rekoru kırdı. Özellikle albümdeki "Fırat" türküsü uzun süre akıllarda kaldı. Hatta bu isimle bir dizi bile çekildi.

Tatlıses ertesi yıl Kayahan'ın "Odalarda Işıksızım", Sezen Aksu'nun "Erkekler" gibi şarkılarını yorumladığı "At Gitsin" albümünü piyasaya sürdü.

 ibrahim tatlıses  dinle ,ibrahim tatlıses  sarkıları dinle,  yıkılmısım ben dinle,pembe tenlim dinle,

İbrahim tatlıses Yikilimisim ben  Şarkı Sözleri

Sanki terk edilmis bir viraneyim
Her yanim dagilmis yikilmisim ben
Üstüne basilan taslar misali
Paramparça olmus dagilmsim ben

Çaresiz kalmisim gözlerim saskin
çile rüzgarinda savrulmusum ben
Terler derya olsa bende bir sandal
Devrilip batmisim bogulmusum ben

Tutunacak hiçbir dalim kalmadi
Bir agaç misali kurumusum ben
Sanki bir köleyim sanki bir esir
Yerlerden yerlere atilmisim ben

Çaresiz kalmisim gözlerim saskin
Çile rüzgarinda savrulmusum ben
Terler derya olsa bende bir sandal
Devrilip batmisim bogulmusum ben

İbrahim Tatlıses  Şarkılarını dinlemek için  lütfen  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...

Ferdi Tayfur Popüler Damar Şarkıları Dinle

   Ferdi Tayfur  Hakkında  Ferdi  Tayfur  kimdir 1945 yılında Adana Hürriyet Mahallesi'nde dünyaya geldi. Ünlü tiyatro ve dublaj sanatçısı Ferdi Tayfur hayranı olan baba Cumali ortanca oğluna "Ferdi Tayfur" adını koyar. En büyük isteği Ferdi'nin "iyi bir tahsil" görmesidir. Ancak, babasının öldürülmesi, Ferdi'nin okul hayatının yarıda kesilmesine neden olur. Okulu bırakmak zorunda kalan Ferdi, çiftlikte çalışarak ailesinin geçimine katkıda bulunur. Genç Ferdi daha 16 yaşındayken "Sarkıcı olmak hayaliyle" Adana'dan İstanbul'a gelir. O yıllarda çocuk şarkıcılara pek rağbet bulunmadığından, kendini ispatlayamayan Ferdi Tayfur, tekrar Adana'ya döner ve çiftlikte traktör şoförlüğüne devam eder.

Ferdi tayfur dinle,ferdi tayfur dinle,ferdi tayfur  şarkıları dinle,ferdi tayfur  sabahçı kayfesi dinle

Ferdi Tayfur Şarkılarını Dinlemek  için  Şarkıların açılması  5  10  saniye  alabilir  lütfen  5  10  sanye  beklemenizi  rica  ederiz...

Ebru Yaşar popüler 2012 Şarkıları dinle

   Ebru  yaşar  kimdir  hakkında  ebru  yaşar ' ı tanıyalım 8.08.1977 Ankara doğumlu. Müziğe duyduğu ilgi nedeniyle küçük yaşlardan itibaren sahne hayatı ile tanıştı. Zaman ilerledikçe sesinin değerini fazlasıyla fark eden Sanatçı yakın dostlarının da teşviki ile albüm çıkartmaya karar verdi. 1995 yılında 'Bu Sahilde' adlı albümünü çıkarttı Albümü ile aynı adı taşıyan parçası çok beğenildi ve bir anda top listelerinde 1. sıraya yerleşti. Başarısından dolayı aynı yıl Magazin Gazetecileri Derneğinin yılın Kadın sanatçısı ödülünü kazandı. Gün geçtikçe yıldızı parlayan Sanatçı 3 yıl aradan sonra 1998 yılında İDOBAY Müzik Yapım'a transfer oldu. 1999 yılında İDOBAY etiketi ile 'Seni Anan Benim için Doğurmuş' aldı albümünü çıkarttı.
Albümü ile fırtınalar estiren Sanatçı özellikle albüm ile aynı ada taşıyan parçası sayesinde küçükten büyüğe herkesin sevgisini kazandı. Albümün başarısı nedeniyle Magazin Gazetecileri Derneği tarafından yılın kadın şarkıcısı seçildi ve aynı yıl Kral TV tarafından yılın kadın Sanatçısı ve 'Seni Anan Benim İçin Doğurmuş' adlı parçası yılın şarkısı ödüllerini aldı.


Ebru  yaşar dinle,ebru  yaşar  yeşillenirim,ebru  yaşar  şarkıları,ebru yaşar  şarkısını dinle,ebru yaşar dinle

Ebru  yaşar  şarkılarını dinlemek  için  lütfen 5  10  saniye  beklemenizi rica ederiz...

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...