Dstk

Text Back Links Exchanges

Seda tripkolik 2012 Son Şarkilarini Dinle

21 Mayıs 2012 Pazartesi

   Hakkında Tripkolic : 11/24/1989 İSTANBUL / PENDİK Doğumluyum 19 Yaşındayım İsmim SEDA PENDİK' TE Oturuyorum SANTİ Dinlerım Rap Söylerim.
Tripkolic : Benım Tarzım Aslında R&B Ama Bunun İçin Çalışmam Lazım ve İlerleyen Zamanlarda Bunuda Yapacağım İnşallan Kendime Güveniyorum, İnanıyorum Başarmak Benim Tek Amacım Olsun.
Tripkolic : Valla Trax-J Sayesinde RAP'e İlk Adımmı Attım Böyle Bir Çabam Yoktu Öylesine Ama Beğendiler ve Söylememi, Devam Etmemi İstedıler Bende Devam Ediyorum.
Tripkolic : Gekko - G, Defkan ,Zeus, SANTİ- ( ABİM )Benimle RAP Yapmıyor Onunlada Bir Ortak Çalışma Yapmak İsterim . Ha! Birde Chrıstına Aguleara R&B Yapmak İsterım .

Tripkolic Şarkılarını Dinlemek  İçin  Lütfen 5 10  saniye beklemenizi rica  ederiz...

Harun Kolçak Popüler 2012 Şarkilarini Dinle

    Harun Kolçak, 1991 yılında Onno Tunç ile ortak yaptıkları "Gir Kanıma" isimli albümle çok büyük bir çıkış yaptı. "Gir Kanıma, Müptelayım, Yıllar ,Bana Ellerini Ver" gibi bir çok unutulmaz eser bu büyük çıkışın ispatıdır. Bu büyük çıkıştan sonra müzik tarihine adını onaylamasına neden olan ikinci albüm "En Büyük Aşk" takip etti. Onno Tunç'un vefatından sonra bu büyük boşluğu doldurabilecek bir müzisyen ararken İskender Paydaş ile çalışmaya karar verdi. "En Büyük Aşk, Derman Olayım, İnsan Gülerken Ağlar" gibi bir çok parça İskender Paydaş seçimini haklı çıkaran en güzel örneklerdir. Daha sonra 1995 yılında “Yanımda Kal” adını taşıyan üçüncü albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Albümde çoğunun söz ve müziği Harun Kolçak’a ait on şarkı yer aldı. Düzenlemelerini İskender Paydaş’ın yaptığı albümden iki şarkının söz ve müzikleri Adnan Ergil imzasını taşıdı. “Korkuyorum”, “Dualarım Yoluna” ve “Yanımda Kal” gibi şarkılar ‘unutulmaz Harun Kolçak şarkıları’ arasında yerini aldı. Sanatçı, ilk iki albümünde oluşturduğu sağlam çizgiyi, yaşamından edindiği tecrübeleri de ekleyerek bir adım daha ileriye taşımasını bildi.....

Sevgili  Şarkı Sevenlerimiz  Şarkıların Açılması  İçin  lütfen 5  10  saniye  beklemenizi  rica  ederiz.

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...